Valmistujaiskuvaus

Valkolakki, tohtorinhattu, insinöörilakki tai vaikka ripille pääsy. Kaikki nämä ovat sellaisia hetkiä elämässä, jotka painuvat mieleen. Tällaisena päivänä otettu muotokuva tuo päivän merkityksen hienolla tavalla mieleen.

Mikäli kuvataan ulkona poutapäivänä, kannattaa suosia aamu- tai ilta-aikoja, koska valo on silloin parhaimmillaan. Keskipäivän auringonpaiste ei ole paras mahdollinen kuvaussää. Kovalla auringonpaisteella voidaan toki kuvata, mutta silloin kuvauspaikan ja -suunnan valintaan pitää kiinnittää enemmän huomiota.

Kuvia kertyy session aikana arviolta 100–200 kappaletta. Näistä karsin asiakkaiden nähtäväksi n. 30–50 onnistuneinta otosta, joista asiakas valitsee viisi mieluisinta kuvaa. Käsittelen nämä viisi asiakkaan valitsemaa kuvaa huolellisesti. Jokaisesta kuvasta saatte sekä värillisen, mustavalkoisen, että seepiansävyisen version.

Värikuva

Värillinen täyssävyinen kuva.

Mustavalkoinen

Perinteinen harmaasävyversio.

Seepia

Vanhanajan tyyliin sävytetty.


Mikäli tuntuu, että viisi erilaista kuvaa ei ole riittävästi, niin voin käsitellä lisää muotokuvia hintaan 15 € / kpl. Näistä lisäkuvistakin saatte sekä värillisen, mustavalkoisen, että seepiansävyisen version.

  • Kuvia asiakkaalle 5
  • Ylimääräinen kuva 15 € / kpl
  • Matkakulut 50 km asti Kuopiosta
  • Yksityinen nettigalleria 6 kk
  • Vapaat käyttöoikeudet
  • Kaupallinen käyttö

Hinta: 150 €

Kuvien toimitus postitse DVD-levyllä persoonallisessa kotelossa sekä yksityinen nettigalleria valikoiduista kuvista puoleksi vuodeksi.

Tilaa valmistujaiskuvaus tai kysy lisää

Nimi*
Kuvauspäivämäärä (jos tiedossa)
Email *
Kuvauspaikka (jos tiedossa)
Viesti*
Lähetä

Valmistujaiskuvausportfolio