Salla & Vesa - 19.1.2019

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Vihkiminen + miljöömuotokuvaus

Tammikuu saattaa olla haastavaa aikaa hääkuvauksille. Pidimme Sallan ja Vesan kanssa kuvauspalaverin Väinölänniemellä ja jatkoimme vielä Ravintola Kummisetässä. Kummisetää pidimme varavaihtoehtona, jos ulkokuvauskelit sattuisivat olemaan kelvottomat hääpäivänä.

Hääpäivänä oli aurinkoista, mutta pakkanen kiri -17 asteeseen. Onneksi sain houkuteltua Sallan ja Vesan Vänärille. Ajattelin, että kokeillaan kuvaamista edes hetken, jos tarkenisimme ottaa muutaman talvisen miljöökuvan. Hääpari odotteli lämpimässä autossa, kun valmistelin salamavalot ja muut vermeet kuvausta varten. Menimme nopeasti polkua pitkin rannan tuntumaan ja pääsimme kuvaamaan saman tien. Tarkenimme kuvailla vajaa 20 minuuttia ja saimme otettua tarvittavat kuvat kauniissa valossa.

Vihkiseremonia oli Ravintola Kummisetässä. Paikka oli haastava kuvauksen osalta, sillä sisätilat olivat melkoisen hämärät. Ikkunoista tuleva kirkas valo lisäsi vielä oman mausteensa soppaan. Onneksi kameralaukussa on sopiva setti valovoimaisia objektiiveja, jotka eivät jätä pulaan tällaisissakaan olosuhteissa.

Salla ja Vesa saivat kaikista miljöömuotokuvista värillisen, mustavalkoisen sekä seepiansävyiset versiot. Katso lisätiedot miljöömuotokuvauksesta ja vihkiminen + miljöömuotokuvaus -paketista.

Jätä kommenttisi

Kommenttia

  • Ei kommentteja