Perhe- ja lapsikuvaus

Pienet tai vähän suuremmatkin lapset ja heidän vanhempansa ja myös isovanhemmat. Nämä ovat sellaisia näkymiä, jonka jokaisen kannattaa sisällyttää valokuva-albumiinsa. Lapset kasvavat äkkiä ja sekös myöhemmin harmittaa, jos perheestä tai lapsista ei olekaan kunnollista valokuvaa. Lapset ovat lapsia vain hetken. Nämä hetket ovat ainutkertaisia, joten varaa kuvaus nyt. Lasten kuvat tuovat iloa niin vanhemmille, isovanhemmille ja itse lapsille myöhemmässä vaiheessa.

Vauvan kuvauksen voi ajoittaa vaikka heti syntymän jälkeen. Parhaat tulokset saadaan parin viikon ikäisestä vauvasta, jolloin pienokainen nukkuu paljon. Vanhemmista lapsista voidaan sitten ottaa tilanteen mukaan erilaisia sisä- tai ulkokuvia lasten ollessa erilaisissa askareissa. Pienet lapset eivät osaa yleensä poseerata tai noudattaa ohjeita, joten parempi on antaa heidän touhuta vaikka lempilelun parissa.

Lasten kuvauksen ihanteellinen kesto on puoli tuntia. Tämän jälkeen tahtoo kyllästyminen näkyä, eikä hyvä otoksen saaminen ole enää helppoa. Mikäli haluatte samalla myös perhekuvan, on se hyvä ottaa heti kuvaussession alkuvaiheessa. Kuvausta voidaan jatkaa toki puolen tunnin jälkeenkin silloin, kun lapsi on hyväntuulinen ja yhteistyöhaluinen.

Värikuva

Värillinen täyssävyinen kuva.

Mustavalkoinen

Perinteinen harmaasävyversio.

Seepia

Vanhanajan tyyliin sävytetty.

Kuvaus voidaan tehdä joko perheen kotona tai jossain muussa sopivassa paikassa vanhempien toiveiden mukaan. Kuvaus on mahdollista suorittaa myös täällä Iissä ja tarvittaessa voin käyttää taustakartonkia tai kangasta. Näin lapsikuvat saadaan otettua, vaikka ulkona paukkuisi pakkanen tai sataisi kaatamalla.

Lapset kasvavat äkkiä ja sekös myöhemmin harmittaa, jos heistä ei olekaan kunnollista valokuvaa.

Mikäli kuvataan ulkona poutapäivänä, kannattaa suosia aamu- tai ilta-aikoja, koska valo on silloin parhaimmillaan. Keskipäivän auringonpaiste ei ole paras mahdollinen kuvaussää. Kovalla auringonpaisteella voidaan toki kuvata, mutta silloin kuvauspaikan ja -suunnan valintaan pitää kiinnittää enemmän huomiota.

Kuvia kertyy session aikana arviolta 100–300 kappaletta. Näistä karsin asiakkaiden nähtäväksi n. 30–50 onnistuneinta otosta, joista asiakas valitsee viisi mieluisinta kuvaa. Käsittelen nämä viisi asiakkaan valitsemaa kuvaa huolellisesti. Jokaisesta kuvasta saatte sekä värillisen, mustavalkoisen, että seepiansävyisen version.

  • Kuvia asiakkaalle 5
  • Ylimääräinen kuva 15 € / kpl
  • Matkakulut 50 km asti Kuopiosta
  • Yksityinen nettigalleria 6 kk
  • Vapaat käyttöoikeudet
  • Kaupallinen käyttö

Hinta: 150 €

Kuvien toimitus postitse DVD-levyllä persoonallisessa kotelossa sekä yksityinen nettigalleria valikoiduista kuvista puoleksi vuodeksi.

Tilaa perhe- ja lapsikuvaus tai kysy lisää

Nimi*
Kuvauspäivämäärä (jos tiedossa)
Email *
Kuvauspaikka (jos tiedossa)
Viesti*
Lähetä

Perhe- ja lapsikuvausportfolio