Kristiina & Sampo - 22.10.2016

Käyttäjän arvio: 4 / 5

HyväHyväHyväHyväHuono
 

Miljöömuotokuvaus

Kristiina ja Sampo saivat toisensa loppusyksystä, joten se toi omat haasteensa miljöömuotokuvaukselle.

Olimme ennakkoon sopineet kuvauksen Kempeleessä sijaitsevalle Vihiluodon venesataman alueelle. Kävin tutustumassa hääviikolla paikkaan ennakkoon ja katsoin mahdollisia kuvauspaikkoja sekä kuvaussuuntia. Jos aurinko paistaisi, niin se rajoittaisi kuvaamisen monesta paikasta. Kuvattavien silmiin paistava aurinko kun vetää silmät sirrilleen, eikä se näytä kuvissa kovinkaan hyvältä. Koska syksy oli pitkällä, niin kylmä keli ja tuuli saavat kuvaajan ja kuvattavan kohmeeseen nopeasti.

Hääpäivänä aurinkoa ei juurikaan näkynyt, joten se antoi enemmän vapauksia kuvauspaikoille. Vihiluodon venesatama lienee suosittu hääkuvausmiljöö, sillä paikalle saapuessani meneillään oli toinen hääkuvaus. Lämmintä vaatetta oli nyt se verran enemmän päällä, että kuvaajalle ei tehnyt tiukkaa. Hääparilla saattoi olla sen sijaan hieman vilpoisampaa, mutta urheasti he jaksoivat poseerata saimme kasaan mukavan setin erilaisia poseerauksia. Kesken kuvauksen vähän vettäkin vihmoi, mutta kuuro meni nopeasti ohi.

Kristiina ja Sampo saivat näistä kaikista kuvista värillisen, mustavalkoisen sekä seepiansävyiset versiot. Katso lisätiedot miljöömuotokuvauksesta.

Jätä kommenttisi

Kommenttia

  • Ei kommentteja