Sivusto

Tämän sivuston tarkoituksena on markkinoida kuvauspalveluitani. Esillä olevat kuvat ovat kaikki itse ottamiani, ellei toisin mainita. Kuvagalleriat päivittyvät satunnaiseen tahtiin. Kirjoitan myös blogia kameroista ja muista sekalaisista aiheista. Kameroista esittämäni mielipiteet perustuvat omiin kokemuksiin tuotteesta. Jos jokin laite tuntuu hyvältä ja sopivalta omaan käyttöön, niin sen kerron. Kerron myös, jos huomaan tuotteessa puutteita tai rajoitteita. Jos haluat minun testaavan jonkun laitteen, niin otathan yhteyttä.

Aikaisemmin markkinoin lähinnä vain hääkuvauspalveluita omalla hääsivustolla. Nyt kaikki kuvauspalvelut, kuvagalleriat ja blogi ovat saman sivuston sisällä. Hääkuvaus on kuitenkin sen verran laaja kokonaisuus, että olen varannut niille kokonaan oman valikonkohdan.

Vaikka toimin pääasiassa täällä Pohjois-Pohjanmaalla, halusin tehdä sivustosta kaksikielisen. Tämä toisaalta lisää ylimääräistä työtä, mutta samalla tarjoan englanninkieliselle väestölle helpomman tavan saada kuvauspalveluita. Kuvat sinänsä toimivat kaikilla kielillä, mutta pelkästään suomenkieliseksi merkatut sivut saattavat jäädä muiden kielialueiden hakukoneiden tuloksissa heikompaan asemaan. Kaksikielisen sivuston ylläpito auttaa myös ylläpitämään ja kehittämään kielitaitoani. Mutta luultavasti aika ei riitä kääntämään kaikkia blogitekstejä englanniksi. Sen sitten aika näyttää.